Senest aktive debatemner

  Debat Visninger Svar Nyeste indlæg
Første billede i paint.net
i Film og billeder
776 0 bronxi
05-01-2018 15:54
Sjov talende virus prank
i Windows
726 0 bronxi
22-11-2017 20:52
Angiv startparametre (GUIDE)
i Snak om cs go
1740 0 bronxi
10-06-2017 14:29
Eksempel på autoexec
i Cfg
1193 0 bronxi
14-05-2017 15:35

Nyheder

CS GO Best game ever made
Teamspeak og Gameservere til billige priser

Swifthostings mål er at yde den bedste support og være danskernes foretrukne valg, når de handler Minecraft,Web,Teamspeak & Gameservere. Et fuld automatisk system, lave priser og fantastisk support, det er Swifthostings fordele. Da deres system er fuldautomatisk og de derfor ikke behøver bemanding, kan de gøre det endnu billigere end mange andre udbydere.
Swifthostings servere, er placeret i Danmark og Tyskland på fiberoptiske forbindelser. Grunden til at de ligger i Danmark og Tyskland er at Swifthosting ønsker kunderne skal have den bedst mulige hastighed på deres websites samt gameservere.
Følg dette link for mere information swifthosting.dkBeskyt din IP og data når du surfer på nettet

Onlinesikkerhed er den største udfordring i den moderne verden, som er forbundet på kryds og tværs, hvorfor det er vigtigt at tage det alvorligt. Med NordVPN kan du kryptere din internettrafik, bruge vores CyberSec-teknologi til at beskytte dig mod nysgerrige annoncører, og få gavn af The Onion Routers anonymiserende formåen, som byder på de mest avancerede sikkerhedsteknologier, der er tilgængelige i dag.
Følg dette link for mere information NordVPNTeamspeak (Gratis)

Teamspeak er blevet tilføjet til download sektionen på siden. Teamspeak er et lille gratis program der tillader flere mennesker at tale sammen på en gang.
Her kan du få dine egen server swifthosting.dkKategorier tilføjet i forumet

Der er nu blevet tilføjet lidt forskellige kategorier i forumet. Skulle du have andre foreslag er du velkommen til at komme med dine kategorier eller bare nogle flere ideer til siden, det kan du gøre ved at poste et indlæg i forumet med din ide

Støt bronxi.dk

Hvis du benytter dig meget af bronxi.dk, håber vi på at du vil give et lille obligatorisk beløb som feks. 10kr, så vi kan holde bronxi.dk i live.

Copyright © bronxi.dk 2017 - 2018
Powered by PHP-Fusion Copyright © 2019 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Bootstrap Theme by PHP-Fusion Inc
637,622 unikke besøg